Vakantie vieren in het buitenland, dat is altijd een feestje op zich! Reizen is bij veel mensen een van hun grootste passies, en dat is volkomen begrijpelijk. Het is ook zo leuk om nieuwe plekken te leren kennen en om nieuwe gerechten te proberen die je in Nederland nooit zou proberen. Lokaal eten smaakt immers altijd het beste, en dat proef je ook terug. Reizen is een van de dingen die veel mensen alleen nog maar zouden doen als ze onbeperkt geld zouden hebben. De hobby reizen is er voor het hele gezin, iedereen heeft plezier tijdens zo’n gave travel in het buitenland. Maar welke bestemmingen zijn nou het meest geschikt voor een gezinsreis? Dat lees je hier!

Thailand

Een land dat op alle facetten goed scoort, is Thailand. Het is een Aziatisch land dat redelijk toeristisch is, maar het is ook nog vrij authentiek gebleven. Er is gewoon een goede balans tussen deze twee parameters! Bezoek de eeuwenoude tempels van Thailand, duik de jungle in en haal je inner Freek Vonk naar boven of ga surfen op de woeste golven. Volwassenen en kinderen zijn dol op Thailand: je verveelt je er nooit en het eten is ook nog eens heerlijk. Wanneer ontdek jij alle verborgen juwelen van Thailand?

Egypte

Een rondreis door Egypte is misschien niet zo standaard, maar dat maakt het zeker niet minder leuk. De imposante piramides, de blauwe wateren waar je naar hartelust kan snorkelen, en de uitgestrekte woestijnvlaktes: Egypte is geschikt voor ieder gezin, van jong tot oud. De kinderen kunnen heerlijk spetteren in het koude water, terwijl jij op het strand een boek leest. Maar, een rondreis door Egypte is niet compleet zonder een bezoekje aan de piramides van Gizeh. Als de kinderen wat ouder zijn, kan je ook een tour boeken waarin je de graftombes van overleden farao’s bezoekt. Spannend en spooky – maar zeker een aanrader als je van griezelen houdt!

Rondreis Westkust van Verenigde Staten

Voor veel mensen een droomreis: een roadtrip door de Westkust van de Verenigde Staten. Het is de perfecte combinatie van natuurparken en steden. Je begint in het dynamische San Francisco: kijk je ogen uit in Alcatraz en Fisherman’s Wharf. Daarna ga je naar het mysterieuze Yosemite om beren te spotten. Ook Las Vegas staat op de lijst: ga een gokje wagen in het casino van Circus Circus. The Grand Canyon is zo indrukwekkend: een prachtig kleurenspel in de diepte. Je kan een auto huren, maar met een camper is het zeker zo leuk. Zo kom je als gezin ook nog eens dichter bij elkaar.

Een gedegen bouwkundige keuring Zoetermeer: waarom het cruciaal is
Wat zijn superfoods en hoe kunnen deze bijdragen aan je gezondheid?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *