Bij een badkamer horen natuurlijk ook de benodigde gadgets neem bijvoorbeeld elektrische tandenborstels, een personenweegschaal met lichaamsanalyse of een scheerapparaat. In dit artikel gaan wij jou meer vertellen over slimme gadgets voor in de badkamer. 

Gadgets voor op de wastafel

Er zijn natuurlijk veel gadgets voor in je badkamer, maar welke gadgets kan je nou echt goed gebruiken voor op je wastafel. Neem de tandpastahouder deze is handig voor de mensen die hun tandpasta altijd rondslingeren. Of moeite hebben om het laatste beetje er uit te krijgen. Je hangt hem eenvoudig op aan de muur of de spiegel. Waardoor er weer meer ruimte ontstaat op je wastafel. 

Een andere gadget voor op de wastafel is natuurlijk de elektrische tandenborstel. Het is bewezen dat de elektrische tandenborstel beter je gebit reinigt, sneller je tandplak verwijderd en het beter is voor je tandvlees. 

Gadgets op de grond of aan de muur van de badkamer

De meest handige gadget voor aan de muur van je badkamer is een handvat. Een handvat aan de muur van je badkamer helpt je wanneer het glad is na het douchen. Een handvat is makkelijk overal te bevestigen, zowel in of naast de douche. 

Voor op de grond van je badkamer kun je een personenweegschaal met lichaamsanalyse neerleggen. Met deze weegschaal kun je niet alleen je gewicht wegen maar kun je nog veel meer. Je kan namelijk ook je vetpercentage bekijken of je hartslag meten. Ook kun je jouw smartphone verbinden met de weegschaal. Zodat je alle analyses kunt bijhouden en opslaan. 

Een andere slimme gadget voor aan de muur van je badkamer is een telefoonhouder op de toiletrolhouder. Zo hoef je je nooit meer te vervelen als je op de wc zit in de badkamer. En zo voorkom je natuurlijk ook dat je per ongeluk je smartphone in de wc laat vallen.

Badkamer gadgets voor aan het plafond

Een leuke gadget voor aan het plafond in jouw badkamer is een waterbestendige speaker. Voor als je lekker muziek wil luisteren als je onder de douche staat of lekker ligt te ontspannen in bad. Het is natuurlijk wel belangrijk dat de speakers waterdicht zijn. En dat er een bluetooth-verbinding in zit. 

Ook slimme badkamerlampen zijn tegenwoordig helemaal in. Deze lampen kun je van afstand met je telefoon besturen. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is de app installeren en de lampen verbinden met de app. 

Inbouwspots zorgen voor een strakke uitstraling en bevatten LED licht. Hierdoor zijn de inbouwspots zuiniger als andere lampen en hebben ze een langere levensduur.

De koude winterdagen samen trotseren
Hoe om te gaan met dood aas bij het vissen

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *